Fotografering i motvind

”Hej Sophie, det är Jessika! Vad sägs om en fotografering av dig i halv storm?”

”Ok, låter som en bra idé!”

”Toppen, då ses vi vid Jansabryggan vid 10!”

Nä, det var väl inte riktigt så vi sa. Men jag ville ha en bild på vår nya inredningskonsult så vi sågs vid Jansabryggan och slog av några bilder. Om det var en bra idé? Tja. Vi fick frös och skrattade om vartannat men till slut så satt den i alla fall!

Collage av bilder på Sophie Ingelsten på Sophie Interiors i halv storm på Jansabryggan i Halmstad.

Fotografering av Sophie Ingelsten på Sophie Interiors i halv storm på Jansabryggan i Halmstad.

 

MER OM SOPHIE

Sophie Ingelsten kan äntligen titulera sig som Certifierad Inredare & Homestagingkonsult efter ett par års studier! Hon är en Kalmartjej från början men är bosatt i Halmstad sedan ca två år tillbaka. Efter att ha flyttat runt en hel del utomlands med sin fotbollsspelande make förälskade hon sig i västkusten & Halmstad, då de spenderade många somrar i hennes svärföräldrars sommarstuga i Haverdal.

Sophie är mamma till tre barn och tillbringar allra helst tiden tillsammans med sin familj. Hon har stått på scen under många år och sjunger mer än gärna och hittar hon tid spelar hon gärna tennis och lite golf emellanåt.

Som enormt inredningsintresserad lever hon nu ut sin dröm genom företaget Sophie Interiors och vi tycker att det ska bli kul och spännande att vara med på resan!

Vi bjuder nu på första konsultationen med Sophie Interiors så att du själv kan avgöra om du vill pricka av den checklista med tips som du får vid besöket, eller om du vill anlita henne till att fixa allt åt dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.