Inspirationsdukning till Halloween

Halloween och allhelgonahelgen står för dörren så vad sägs om att bjuda in nära och kära för kväll tillsammans?

Jag älskar alla högtider! Eller ja, jag älskar alla möjligheter som ger tillfälle till att umgås med mina närmaste över en bit mat. Ibland räcker det med lite take away men ibland kan det vara kul att vara lite extra festlig. Därmed har jag här dukat upp ett bord som jag hoppas ska inspirera dig att göra detsamma!

Hösten är här med besked och just nu är det som vackrast med en fantastisk färgskala i vår natur och det ville jag ta tillvara på. Ut och leta i skog och mark, för där finns det massor man kan göra vackert av vid en dukning!

Små pumpor fick lite extra glamour genom sprayfärg i guld och silver. De vackra ljusen och ljusstakarna mm hittade jag hos Fröken Wiolas Blomsterverkstad i Halmstad.

Collage på en dukning till halloween, av Sophie Interiors.

Ta vara på höstens färger och naturens material i dukningen!

 

Happy Halloween!

 

KRAM // Sophie

– FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM UNDER @SOPHIEINTERIORS.SE 

Sophie Ingelsten kan äntligen titulera sig som Certifierad Inredare & Homestagingkonsult efter ett par års studier! Hon är en Kalmartjej från början men är bosatt i Halmstad sedan ca två år tillbaka. Efter att ha flyttat runt en hel del utomlands med sin fotbollsspelande make förälskade hon sig i västkusten & Halmstad, då de spenderade många somrar i hennes svärföräldrars sommarstuga i Haverdal.

Sophie är mamma till tre barn och tillbringar allra helst tiden tillsammans med sin familj. Hon har stått på scen under många år och sjunger mer än gärna och hittar hon tid spelar hon gärna tennis och lite golf emellanåt.

Som enormt inredningsintresserad lever hon nu ut sin dröm genom företaget Sophie Interiors och vi tycker att det ska bli kul och spännande att vara med på resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.