Att leva med en inredare

Att vara husägare innebär att aldrig bli klar. Det finns ALLTID något litet projekt att ta tag i. Och när man precis har avslutat ett så dyker nästa upp. Sen handlar det ju också så klart om var man lägger ribban. Min ribba ligger nog dessvärre rätt högt. Även om jag blivit bättre på att sänka den genom åren så antar jag att det är något jag delar med alla inredare. Vårt hus har väl egentligen inga akuta saker som behöver åtgärdas men det finns däremot massvis av bilder/önskemål/drömmar i mitt huvud som jag mer än gärna skulle se bli verklighet!

Drömmen om ett badkar

Lyxigt badrum med hörndusch, designbadkar, dubbla handfat, träpanel och kakel

I det här snygga designerbadkaret har man lätt vatten över axlarna! Bild: Bostad&Co

Nästa projekt och dröm är ett badkar. Jag menar, jag fungerar verkligen inte som människa utan ett! Att jag då inte har något borde blivit åtgärdat för länge sedan. Jag hade mer än gärna bytt ut vår dusch på övervåningen. Där finns det gott om plats för vårt (läs mitt) badkar. Det är ju dock inte enbart upp till mig. Mannen har tydligen inte samma behov av ett skummande varmt bad, utan är fullt nöjd med vår dusch.

Så just nu pågår en kamp om att övertala min bättre hälft till att göra om vår mindre toalett och den intilliggande garderoben till ett stort badrum med BADKAR. Ett lyxigt sådant skulle självklart få vara mittpunkten i rummet men i övrigt kan maken få bestämma, bara jag får mitt efterlängtade badkar. Eller ja, jag kommer att låta honom få tro att han bestämmer. Lite som när man tar med barnen för att de ska få bestämma tapet till sina rum, och urvalet är noga utvalt på förhand. Tänker att samma taktik borde fungera på maken. Det kan inte vara lätt att leva med en inredare…

Tänk när dagen är kommen! Jag har så många idéer och drömmar om detta projekt att jag känner mig sprickfärdig. När jag längtar som mest så kan jag fastna i timmar framför datorn. Jag tror att jag har suttit och klickat mig runt i närmre två timmar nu. Jag är redo att sätta igång renoveringen vilken dag som helst. När som helst. Precis när som. Älskling.

Bild på badrum från Dekora - svart badkar på tassar

Eller kanske ett sånt här badrum med ett svart badkar på tassar.. Bild: Dekora

Hur ser era badrumsdrömmar ut?

Bilder: Fotograf Fredrik Andersson, xcLens 

KRAM // Sophie

– FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM UNDER @SOPHIEINTERIORS.SE, ELLER MIN BLOGG PÅ SOPHIEINTERIORS.SE

Sophie Ingelsten kan äntligen titulera sig som Certifierad Inredare & Homestagingkonsult efter ett par års studier och hon har under hösten inlett ett samarbete med Bostad&Co.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.