Rosa nyanser

Jag kan tycka att det är roligt med trender, men jag kan inte påstå att jag följer dem slaviskt. Det finns något som alltid har hängt med mig oavsett vad trenden har varit och det är min förkärlek för färgen rosa!

Nu är det inte så att hela vårt hem är inrett i denna härliga färg, snarare tvärtom. När jag var liten och bodde hemma hos mina föräldrar var de rosa inslagen desto fler. Senare, när jag växte upp så blev jag allt mer svart, vit och grå. Eller inte jag, utan min smak. Men det har alltid gått att hitta ett rosa inslag i min inredning.

Den underbara färgen gör mig glad och pigg. När jag nu ser mer och mer inslag av rosa i inredningsvärlden så slår mitt hjärta dubbla slag. Tillsammans med allt mer murriga och mörka toner så spås rosa bli den nästa stora trendfärgen.

Förmodligen är det det faktum att vintern fortfarande inte kommit till oss här i Halmstad, som ger mig smygande vårkänslor. Och vårkänslor i sin tur brukar betyda fler rosa kuddar i soffan hemma hos oss.

Vad sägs om ett helt badkar i rosa? Eller varför inte måla entrédörren i en ljuvligt pudrig nyans? Den snyggaste metallen som matchar rosa är koppar- så läckert!

Här kommer några inspirationsbilder med härligt rosa nyanser!

Bilder från Pinterest – är du nyfiken på vem som tagit dem kan du besöka min profil! Klicka här 

KRAM // Sophie

– FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM UNDER @SOPHIEINTERIORS.SE, ELLER MIN BLOGG PÅ SOPHIEINTERIORS.SE

Sophie Ingelsten är Certifierad Inredare & Homestagingkonsult och samarbetar med Bostad&Co.

En reaktion på ”Rosa nyanser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.