Homestyling Light

”Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden”, sägs det och när det kommer till inredning samt homestyling så är det verkligen sant. Med dagens inlägg vill jag återigen betona vikten av det.

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med att utföra en av mina  mindre tjänster: homestyling light. Där stylar jag bostaden med det där ”lilla extra” såsom textilier, blommor och inredningsdetaljer. Många som anlitar mig för den här tjänsten uppskattar att få hjälpen då de själva ibland upplever att tiden inte räcker till. Eller att det kan vara svårt att själv ha en objektiv syn på sin bostad.

Det kan ibland räcka med små detaljer här och var i ett rum för att det ska framstå som mer gemytligt. Ett tips är att samla ihop hemmets alla prydnadsföremål på ett bord och sedan välja ut vilka som passar bäst i varje rum. Arrangera dem gärna i små grupper. Det ger en mer homogen känsla än om de står glest utspridda i bostaden.

Växter och grönt av olika slag gör stor skillnad på helheten, så blanda gärna upp inredningen med fruktskålar, krukväxter och snittblommor.

Det låter kanske fånigt, men ta en titt på mina före- och efterbilder så ser du vilken markant skillnad det lilla kan göra för helhetsintrycket.

Önskar er alla en härlig helg!

KRAM // Sophie

– FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM UNDER @SOPHIEINTERIORS.SE, ELLER MIN BLOGG PÅ SOPHIEINTERIORS.SE

Sophie Ingelsten är Certifierad Inredare & Homestagingkonsult och samarbetar med Bostad&Co.

En reaktion på ”Homestyling Light

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.