Kalle Svensson, Henric Johansson, Ante Nilsson och Jessika Nilsson på Bostad&Co

Marknadsundersökning: Vi kavlar upp ärmarna och vill förbättra mäklartjänsten i Halmstad!

Vi har sedan start velat vara den där byrån som ligger i framkant vad gäller att utveckla mäklartjänsten och tycker själva att vi åstadkommit ganska bra saker under åren.

  • Vi var först ut i Halmstad att jobba brett och aktivt med sociala medier (allt enligt vårt motto att vara Halmstads mest sociala mäklare – även på nätet!)
  • Vi var bland de första i landet ut med både flygfilm och 3D-visning och lanserade båda tjänsterna i Halmstad.
  • Vi började visa filmsnuttar från alla våra bostäder.
  • Vi började erbjuda våra säljare en stylingkonsultation inför försäljning.
  • Vi startade upp den inspirationsblogg du nu läser.
  • Kanske har vi gjort något mer också. Typ vunnit pris för Årets Marknadsförare i Halland 2015.

Nu när Bostad&Co gått in på det fjärde året i Halmstad vill vi vidare. Frågan är bara var.

Det är lätt att slå sig för bröstet och slå sig till ro. Man kan ju själv tycka att man är hur bra som helst, men om man vill veta vad man egentligen går för och står för så måste man fråga marknaden. Det är inte svårare än så.

Och det är läskigt att fråga…

Jätteläskigt. För tänk om man inte får de svar man vill? Och precis där stannar vi upp och vänder på det – vi VILL ju INTE ha de svar vi vill, för då står vi ju kvar här på samma plats och mäklartjänsten förblir vad den var. Vi vill bli ännu bättre! Det är därför vi nu går ut i en stor marknadsundersökning och ber er: Utmana oss! Hjälp oss! Vi vågar lova att mäklartjänsten överlag i stan blir bättre, för så har det alltid varit; när någon växlar upp så följer de andra efter. Nu har DU chansen att vara med och påverka och utveckla!

Vill du vara med?

Vi på Bostad&Co tar oss tid för dina frågor, och nu vill vi gärna ha dina svar!

Om du har köpt eller sålt bostad genom oss de senaste tre åren kommer du att få ett mail där vi ber dig att svara på några frågor rörande oss och mäklartjänsten i stort. Utskicken startar måndag 19/6. Om du inte blir kontaktad (kanske har vi ett gammalt nummer eller mailadress, eller så fastnar vi i din spam) och ändå vill delta så maila oss på jessika@bostadco.se eller ring på 0731499504 så skickar vi en länk till dig. Undersökningen pågår under juni 2017. Dina svar är anonyma och sammanställs av PFM Research i Sverige AB.

Har du inte sålt eller köpt men ändå vill berätta för oss om hur du tycker att världens bästa mäklare borde arbeta så skulle vi mer än gärna ta del av dina tankar, maila då jessika@bostadco.se!

Stort tack för din hjälp! ❤

Välkommen att göra ditt livs bästa affärer med oss – även framöver!

Bostad&Co består av Kalle Svensson, Henric Johansson, Ante Nilsson och Jessika Nilsson

Juni 2017: Vi vill bli ännu bättre och nu ställer vi frågan om hur till våra säljare, köpare, intressenter och andra som vill vara med och förbättra mäklartjänsten i Halmstad!

 

Kram från oss; Kalle, Henric, Ante och Jessika ❤

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.