Bianca Johansson - alldeles nyfödd

Äntligen bebis! Hur ska hennes rum se ut?

I helgen fick vi en ny medlem till vår Bostad&Co-familj! Det är Henric på kontoret som har fått en till liten prinsessa att skämma bort! 

-Vår dotter Leah har sagt länge nu att det ser ut som att Natalie ska spricka, berättar Henric om att frun Natalie har haft en enorm mage under hela sommaren.
Det går inte att ta miste på hans stolthet och vi har fått se otaliga bilder på detta mästerverk den senaste månaden. Och nu är hon alltså här, lilla Bianca! Eller liten och liten.. med den magen har vi förstått att så inte är fallet – 5045 gram tung och 56 cm lång är miraklet!

Och som vi väntat på detta lilla mirakel här på kontoret. Hela förra veckan har vi haft en backup-plan i bakfickan och Henric har jobbat som en galning för att för att förbereda det arbete som slutat med att han gjort det själv. Men nu är bebis här och Henric är hemma och njuter av den nya familjelyckan i ett par veckor!

Nu när bebis så äntligen är här funderar vi givetvis på hur hennes blivande rum kommer att se ut och har grävt i arkivet och plockat fram lite inspirerande bilder på barnrum från de förmedlingar vi haft!

Gaffelv12-1-HiRes-11

Betesst13-HiRes-07

Och så vet vi med syskon att när den ene får ett nytt rum så vill den andra ha ett. Leah kanske skulle falla för något av dessa rum?

Vi passar på att önska familjen en riktigt mysig första tid att lära känna varandra och den nya konstellationen därhemma!

/Kollegorna på Bostad&Co

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.