Hemmagjord glögg blir en perfektgåbortpresent i fina burkar

Bjud på glöggmingel!

Finns det något mysigare än ett glöggmingel innan jul? Varför inte samla vännerna och ha glöggprovning tillsammans? Servera goda tillbehör och njut av att bara ta det lugnt och umgås! Vill du inte stå med alla förberedelser själv kan du bjuda på knytis – be alla ta med ett tillbehör och sin favoritglögg! 

Jag har letat fram lite inspiration till det mysigaste glöggminglet ever! Tål att upprepas så ofta du orkar och hinner innan jul!

Glöggen

Fina muggar, glas och tillbehör gör hela skillnaden! Glöggen dricker du varm, kall, pimpad eller som den är! Men visst blir det godare när det är vackert?

Förra året delade vi ett fantastiskt gott glöggrecept som du hittar här! 

Tillbehören till glöggen

Om du tröttnat på pepparkaka med ädelost, baconinlindade dadlar och lussebullar så finns det en hel del förslag att inspireras av! Hela Pinterest är fullt av juliga smaker och om ni går till länken till vår sida så kan ni genom att klicka på bilderna hitta recept till många av skapelserna nedan! Lycka till!

Allt för en mysig jul hemma!

Och tänk om vi hade lite vinter…

Då hade det kunnat vara så här mysigt att dricka glöggen utomhus!

Mäklarglögg!

Idag har vi på Bostad&Co glöggmingel för alla mäklare i stan, 46 stycken är vi! Hela Halmstads samlade mäklarkompetens på ett och samma ställe – och även om det säkert kommer att bli ett och annat samtal kring vad vi tycker om det utökade amorteringskravet är jag övertygad om att det blir en hel del prat om helt andra saker också! Livet till exempel! Visst är det härligt?!

Ha en fin helg och berätta gärna om ert mingel om ni har något i helgen! 🙂

/Jessika på Bostad&Co

Foto: Lånade från allehanda fotografer som addats på Pinterest och bilderna är döpta efter sidorna de lånats från. Du kan även klicka här för att hitta ursprunget! 

3 reaktioner på ”Bjud på glöggmingel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.