Bild hittad på Pinterest och lånad från: maria bååth

Vackert inslaget – julklappar deluxe

Stressa inte runt och leta julklappar i år, för handen på hjärtat – behöver vi fler saker egentligen? Om jag kunde packa in kärlek i en present skulle jag göra det i jul, vackert inslaget i ett paket man inte vill öppna för att det är så fint! När jag var liten sparade jag ibland papper och snören som var extra fina, och någon gång fick det bli tapet i dockhuset. Vad det låg i paketen minns jag inte – ibland är det utsidan som räknas! Idag inspirerar vi till vackra paketinslagningar! 

Vackra etiketter

Rita och skriv fina hälsningar på små etiketter! Eller skriv direkt på paketet!

Vackra prydnader som inkluderar lite pyssel

Pärla fina små dekorationer, baka pepparkakor eller gå ut i skogen för att hitta små kvistar att sätta på paketen – spraymåla med t ex guld för extra effekt!

Eller varför inte klippa av en ärm på en noppig gammal stickad tröja att stoppa flaskan i, klä in hela lådan eller dekorera en påse fint? Gör ditt eget presentpapper eller håll det riktigt enkelt och jobba med vitt papper och lackstav!

Lycka till med ert paketpyssel, jag lovar att de kommer att bli mer av en snackis vid paketöppningen än vad själva innehållet blir! Om du nu inte råkar slå in en upplevelseresa till Kenya eller nåt i den stilen… 😉

/Jessika på Bostad&Co

Foto: Lånade från allehanda fotografer som addats på Pinterest och bilderna är döpta efter sidorna de lånats från. Du kan även klicka här för att hitta ursprunget! 

3 reaktioner på ”Vackert inslaget – julklappar deluxe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.