Ante Nilsson, Jessika Nilsson, Kalle Svensson och Henric Johansson är alla medarbetare på Bostad&Co

2018 – Ett nytt år med nya möjligheter

När vi summerat 2017 har vi kommit fram till att det har varit ett omtumlande år på många sätt. För oss har det handlat mycket om att göra rätt saker. Vi har satt samman ett ett axplock av det vi gjort under året!

STYLING

Vi startade året med att satsa stort på styling! Vi vill med det lyfta fram möjligheterna med varje bostad. Det kan vara svårt att se sig själv i en bostad som är anpassad efter någon annan. Med styling kan man dels neutralisera, dels visa på styrkor och möjligheter med bostaden. Till exempel göra om ett arbetsrum till sovrum, rensa ett övermöblerat rum till ett ”mer normalt” möblerat. Sophie var med oss på resan men har senare valt andra vägar i karriären och nu samarbetar vi med andra stylister. Flest konsultationer just nu gör Marie Östlund åt oss!

<< läs mer här

BLOGG

Vi har också satsat mycket på den här bloggen om hemlängtan, bostäder och inredning. Vi vill att man ska trivas där man bor och tipsar om olika vägar till hemtrivsel. Om man sedan ändå inte trivs hjälper vi gärna med att hitta en ny bostad i ägandeform! Vi har skrivit en rad reportage där vi intervjuat folk som kan en herrans massa saker. Det har handlat om olika trender, att finna och avhjälpa fel i bostad, om ljud och heminredning och mycket mer! Ca 100 inlägg har det blivit under året! Vi skriver också om bostadsmarknaden och vår vardag. Ibland blir vi kontaktade för tips och uppslag till bloggen – det blir vi jätteglada för!

MARKNADSUNDERSÖKNING

Vidare gjorde vi under hösten en marknadsundersökning genom PFM Research och vi riktade oss dels till våra köpare och säljare men också till en grupp som inte ännu gjort sina bostadsaffärer genom oss. Vi ville veta våra styrkor och svagheter samt hur vi står i förhållande till andra mäklare, och fick veta att vi är uppskattade och uppfattas på det sätt vi önskar. Vi har tagit med oss små saker som vi varit dåliga på att kommunicera och ska jobba med dessa saker framöver. Det handlar om finjusteringar, vilket är skönt! Bland annat kommer informationen på vår hemsida att bli ännu tydligare.

SPONSORAVTAL

Vi har tecknat nya sponsoravtal med Hylte Halmstad Volley, Halmstad Frigymnaster och Halmstad Bollklubb. Idrotten ligger oss nära om hjärtat som bekant och till vardags tränar vi på gymmet och spelar en hel del padel! Det gäller att träna för att hålla oss friska och glada.

PROJEKT

Bostadsrättsprojektet Volontären med Halmstad Stenhus är näst intill fulltecknat och försäljningen av lokalerna i Flygstaden tickar på. Vi tycker att det är kul med projekt och hoppas kunna presentera något nytt under 2018!

MARKNADEN

I slutet av året har vi läst mycket om bostadsmarknaden i media. Ena dagen pratas det om en krasch, andra dagen om att priserna ska upp igen. Vi tar det hela med ro. Det vi märker på vår marknad i Halmstad är att man kanske får räkna med att det tar lite längre tid att sälja än tidigare, att köparna överlag kan ta det lugnare i besluten – vilket är en sundare marknad än den vi hade tidigare. Det finns mer att välja på, men det betyder inte att man inte köper! Det tycker vi är viktigt att förmedla. Vår rekommendation är att man köper för att bo.

<< läs mer här

HÄNG MED OSS UNDER 2018!

I vår strävan om att bli mer relevanta för dig och alla andra som är intresserade av bostadsmarknaden vill vi gärna säga att vi alltid är öppna för tips och idéer om vad som intresserar dig och på vilket sätt vi kan bidra till detta. Vad vill du se mer av? Mindre? På vilket sätt och var vill du ha information och vilken typ av information? Från stort till smått; allt är intressant för oss! Det går bra att maila allt du funderar på till jessika@bostadco.se. Tack på förhand!
Sist men inte minst vill vi tacka för året som gått och önska ett riktigt fantastiskt nytt år! ❤

/Bostad&Co genom Jessika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.