Det kom ett brev fyllt av drömmar…

Det kom ett brev med drömmar. Ett önskebrev så innerligt skrivet att det gick rakt in i mitt hjärta. Jag kan se den där familjen klart och tydligt framför mig. Hur de lever det där livet som jag tycker är så fint – så där nära och äkta. Jag har fått lov att dela brevet med er…

”Jag och min man söker efter en plats där vi kan trivas tillsammans med våra två barn för en lång tid framöver. Villa, fritidshus eller mindre gård med minst tre sovrum och ett par umgängesytor vore optimalt! Eftersom våra två stora intressen är natur/jakt samt odling så vill vi ha skogen precis runt knuten, gärna så att man kan gå rätt ut från bakgården eller att fastigheten är skogsnära. Och tomten bör vara stor! Gärna på 2000kvm eller större, med stor frihet att anlägga en drömträdgård – alltså helst inte för kuperad terräng.

Eftersom barnen har mycket spring i benen är det bra ifall huset inte är alltför litet, runt 150kvm eller mer är idealet för oss. Och gärna ett stort, luftigt kök som bjuder in till matlagningsbonanza och långa middagar i köket!

Områden i Halmstad som är aktuella för oss skall vara skogsnära/naturnära – gärna Röinge, Tönnersjö, Åled eller Kvibille, men även andra områden är av intresse så länge det är skogsnära och vettig tomt!

Eftersom vi har två småbarn är vi inte intresserade av omfattande renoveringar då vi saknar tid för detta.

Får vi önska så är det vettig värmekälla som luft/vatten, jordvärme, bergvärme eller vedpanna.

Huset skall fungera som året-runtboende.

Jag hoppas ni kan hjälpa oss att hitta hem till vårt drömhus!”

Jag vill hitta det där huset åt den där familjen – vill du? Låt oss dela texten och hoppas på att någon sitter just i ett sånt hus, redo att sälja det! Ska vi säga så? 😀 ❤

Och sitter någon i det där huset och vill sälja det – kontakta oss på info@bostadco.se!

Trevlig helg! /Jessika

Bilden är lånad från: http://camelliafibercompany.com/

2 reaktioner på ”Det kom ett brev fyllt av drömmar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.