Madelaine Wiberg Ackerot på Smålandsvillan i Halmstad

Husdrömmen i fokus för Madelaine

Det var framför allt viljan att få hjälpa kunden hela vägen som fick Madelaine Wiberg Ackerot att välja att bli agent för Smålandsvillan. Med stort fokus på kundnytta och goda relationer driver hon agenturen i Halmstad med omnejd – och hon gör det bra,
-Jag älskar verkligen mitt jobb, säger hon själv.

Smålandsvillan är ett dotterbolag i Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige, ett fullvuxet syskon till Myresjöhus AB. Som Agent i bolaget har Madelaine råg i ryggen och hjälp med expertisen men är fri att driva sitt eget företag så som hon själv önskar – och hon önskar mycket! Hon brinner för att ta kunden i handen, och släpper den inte förrän nyckeln sitter i den nya dörren.
– Jag har mest förstagångsköpare, unga köpare som ska gå från en hyresrätt eller en bostadsrätt och ta sig igenom en husaffär. Det förpliktigar, menar Madelaine.
Hon utbildar sina köpare längs vägen, lär dem allt de behöver veta och tipsar om sånt som bara erfarenhet kan få en att tänka på. Tillsammans läser de detaljplaner och pratar om vikten av en geoteknisk undersökning,
-Jag kan inte nog betona vikten att undersöka marken ordentligt! Om det dyker upp överraskningar under resans gång så är det här!
Det kan visa sig att marken innehåller oönskade element som kostar en slant att fixa till för att huset ska stå stabilt. Något som ser ut som en plan gräsmatta kan innehålla både torv och klippblock, något man utan noggrann undersökning märker först när grävskoporna är på plats,
-Då är det ju bara att bita i det sura äpplet och betala. Något man annars åtminstone kan få med i kalkylen innan man börjar, menar Madelaine.
I övrigt håller Madelaines kalkyler alltid vad de lovar.
-Jag vet på kronan vad huset kommer att kosta, men tar alltid höjd för eventualiteter som kan dyka upp under byggtiden!
Att hon kan veta det har med Smålandsvillans modell att göra. Det är en högkvalitativ standardprodukt med noga utvalda tillval, på totalentreprenad. Det finns inte utrymme till överraskningar, vilket många är väldigt glada och tacksamma för,
-Här får man mycket hus för pengarna, och jag är jätteglad att kunna erbjuda det, säger Madelaine med stolthet i rösten.

Madeleine Wiberg Ackerot

Madeleine Wiberg Ackerot på Smålandsvillan i Halmstad

Husdrömmar för hela slanten hos familjen Ackerot

Mannen, Magnus Ackerot, driver Myresjöhus i Halmstad, men Madelaine menar att de sällan konkurrerar.
-Men det är klart att det retar mig om han vinner över någon av mina kontakter, säger hon och blinkar.
Den stora skillnaden är att Myresjöhus erbjuder fler möjligheter. Dit kan man i princip komma med en egen ritning och få sitt drömhus byggt i ett vidare samarbete.
-Jag kan erbjuda en snabbare lösning med färdiga modulhus. Vi koncentrerar oss på att inreda husen personligt och där vi kanske max flyttar någon innervägg, säger Madelaine och menar att hon kan lägga allt fokus på personerna i fråga.
-Jag har förstått att jag är väldigt engagerad och förvånar mina kollegor i landet när jag är med på i princip varenda husleverans, skrattar Madelaine, men blir allvarlig när hon förklarar att det är så hon vill ha det,
-Det är en enormt stor affär och jag vill finnas där tjugofyra-sju! Jag tror att det känns att jag är äkta i det. Jag har väldigt nöjda kunder, förklarar hon.

Madelaines främsta tips till husköpare

Fördelarna med nyproduktion är många – husen blir mer kostnadseffektiva med låga driftkostnader och låga underhållskostnader. Du behöver inte betala fastighetsskatt eller renovera de första åren och framför allt har du möjligheten att få det som du vill ha det! Med Smålandsvillan kan du dessutom flytta in på bara ett halvår i ditt nya hus!

Tänk långsiktigt

Tänk framåt!! Hur ser familjen ut om några år, vilka behov har ni då? Se till att göra smarta val idag, som att sätta in trappan till den oinredda ovanvåningen direkt till exempel. Det sparar både pengar och finish, menar Madelaine.

Spara hellre på tillval än på hus

Om budgeten begränsar nu så välj det hus ni vill ha och spara in på tillvalen. Om 10 år är det ändå dags för renovering och då kanske ekonomin ser annorlunda ut – gör de där tillvalen då istället! Du kan ändra inredningen men inte byta husmodell, tipsar Madelaine!

Korta fakta om Smålandsvillan

  • Smålandsvillan grundades 1997, men koncernen har byggt hus sedan 1927.
  • Leveranstiden från beställning till leverans är 20-22 veckor. Husen byggs inomhus och monteras färdigbyggda på tomten. Efter leverans tar det bara 4-5 veckor att få huset inflyttningsfärdigt.
  • Erbjuder färdiga modulhus där du kan koncentrera dig på inredningsvalen – vilket passar de allra flesta med minsta beslutsångest! 😉

Visningshuset Villa Kalmar i Falkenberg till salu!

Villa Kalmar är den mest populära husmodellen och Madelaine tror att det är för att den passar alla med sin öppna moderna planlösning och känsla av rymd,
-Och man kan lätt växa i huset genom att inreda ovanvåningen! Man startar på 95 kvm och kan få plats med hela 8 rok på de 156 kvadraten om man vill.
Visningshuset i Falkenberg har tjänat ut sitt syfte nu när hela området är färdigbyggt i området, det har blivit dags för Madelaine att säga hejdå till det nu.
-Kalle på Bostad&Co har fått uppdraget att sälja det, säger hon och berättar att han även hjälpte henne att sälja visningshuset i Lilla Tjärby tidigare.
Var nästa visningshus hamnar vet hon inte än, men hon ser med spänning fram emot att få bygga det!
-Jag vet inte, det kanske blir en Villa Drömminge den här gången? avslutar hon med ett leende.

Gå på visning!

Är du intresserad av villan och vill gå på visning?
På lördag 26/1 2019 hålls en öppen visning mellan 12-14 på Curts Väg 12 i Falkenberg – välkomna då!
Kontakta Kalle Svensson på 0731499503 vid frågor eller andra tider.
All info och fler bilder finner du här:

http://www.bostadco.se/hem-till-salu/hem-till-salu/villor/curts-vag-12 

LÄS MER OM SMÅLANDSVILLAN HÄR

Madelaine Wiberg Ackerot når du på 072-556 69 69

 

/Jessika på Bostad&Co

 

Gillade du detta inlägg? Då kanske du gillar dessa inlägg i serien ”Vi snackar med folk som kan”

Vi snackar inredning i nyproduktion med folk som kan

Vi snackar tak med folk som kan

Vi snackar nyproducerade kataloghus med Halmstad Hus
Vi snackar ljudsystem med Audio&Lights
Vi snackar hemmagym med The Academy

Vi snackar tavlor och hur man hänger dem i dessa inlägg
Black&White Art
The Photogallery
Ramverkstaden

Vi snackar om att hålla det fint utvändigt med Färgab
Altanvård
Måla om huset – trähus
Måla om utvändigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.