Inramad poolmiljö med stor stensatt terrass

Drömmer du om en pool?

Termometern visar rött, SMHI meddelar om höga temperaturer och det råder högsommarvärme med prognoser för uppemot 31 grader i Halmstad under Kristi himmelfärdsdagen! Efter en lång vinter och sen vår är allt förlåtet och glömt, vi kastar av oss kläderna och äter minst ett ton glass! En och annan kommer att slås av tanken hur schyst det skulle vara med en pool i trädgården såna dagar!

Är man snabb kan man skaffa sig den rätt snabbt – vi har precis lagt ut Tvärgränd 4 till förmedling och i den trädgården ligger nedan pool och väntar på någon som längtar efter ett svalkande dopp!

Pooltaket förlänger säsongen och ger en växthuseffekt som hjälper till att värma vattnet. Det är enkelt att dra av och på och det håller skräpet utanför. En annan fördel är att du kan bada under det även regniga och kalla dagar.

Det kompletterande uterummet

Ett uterum fyller många funktioner och kan inredas på många sätt. Det viktigaste är att det är ett skönt, ljust rum som erbjuder gott häng. Detta rum utmärker sig genom det pyramidformade taket, vackert även när det regnar. ”Stegen” i rummet bryter av och adderar känsla. Skjutpartierna gör att du kan sudda ut gränsen mellan ute och inne varma sommardagar, medan de kylare dagar håller vind och regn ute. Väggarna i New Englandstil passar till cumarugolvet och ger en mjuk och ombonad känsla till rummet. Här sitter man oavsett väderlek – fikar, äter, läser en bok, spelar spel eller samtalar – ytorna tillåter möblering för allt!

Poolen som smycke

Efter kvällsdoppet låter man poolen stå öppen och glittra ikapp med månljuset. Det är fantastiskt vackert att blicka ut över det blå skenet i trädgården utanför uterummet.

Fakta Tvärvägen 4, Söndrum:

Enplansvilla om 6 rok, 191 + 45 kvm, kontinuerligt renoverad och underhållen, belägen på havssidan i Söndrum. Poolen som mäter 5,1×3,1 meter anlades 2017 och är en exklusivserie med 15 års läckagegaranti. Den täcks av ett Aluna högkvalitetspooltak. Cumaruträt runt poolen ger en lyxig känsla och den stora stensatta terrassen är nyanlagd. Solen skiner här från lunch till kväll under sommaren.

Du hittar villan på Tvärvägen 4 i Söndrum i denna länk så länge den är till förmedling! 

Boka din visning med Kalle Svensson på 0731499503

Njutning vid poolen

En annan form av njutning…

Imorgon fredag är det chokladbollens dag! Då kommer vi att posta ett recept på alternativa chokladbollar och visa lite schysta kök som man kan baka dem i här på bloggen! Missa inte det!

Ha en fantastisk helg!
Jessika på Bostad&Co

Bilder: Fredrik Andersson, xcLens 

Ps. Komplettera utemiljön med ett utekök – inspireras av några olika här!

eller läs mer om att skapa rumskänsla utomhus här!

eller låt Färgab tipsa om altanvård här! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.