Gravid mage

Vi växer och får Company!

Det är mycket på gång hos oss just nu! Vi har till exempel förvärvat anrika Industriförmedling och välkomnar Stefan Nilsson och Lennart Johansson till vår familj. Bostad&Co har fått company med andra ord!

I vårt livsskede skulle det kunna sägas att vi är förlovade och väntar barn. Under våren smyger vi igång för att kliva in i rollen fullt ut den 1 juli. I sommar blir vi inte bara 5 år – vi blir 5 mäklare också! Lika många som dina fingrar på handen, och lika många händer att hålla genom dina affärer – från bostadsförmedlingar till kommersiella intressen. High five för det!

Med förvärvet blir bolaget den första fristående mäklarbyrån i Halmstad att stå på två stadiga ben som erbjuder hela bredden av förmedlingar. Det innebär att vi kan hjälpa till med allt från privata bostadsförmedlingar till kommersiella intressen!

En komplett tjänst genom livets skeden

Med kommersiella fastigheter menas alla tomter, fastigheter och lokaler där företagare bedriver någon typ av verksamhet. Det handlar om allt från industrier till hyreshus, från små kontor till stora byggnader och mark av olika slag, men också om hyresförmedling och företagsöverlåtelser. Vi blir kompletta helt enkelt!

Kommersiella fastigheter; hus/mark där företagare bedriver någon typ av verksamhet!

Industriförmedling är en välkänd och etablerad aktör på marknaden, med ett stort nätverk och 30 års erfarenhet. Veteranerna Stefan Nilsson och Lennart Johansson blir kvar i verksamheten och flyttar ihop med Bostad&Co på Storgatan 25 till sommaren. Kompetensen de besitter är ovärderlig och vi ser fram emot att lära oss av de bästa – vi ser fram emot att få välkomna dem till vår familj! Tillsammans kommer vi att besitta ett stort och starkt nätverk av kontakter och vi känner att förvärvet stärker oss betydligt och ger oss en helt ny marknadsposition!

Med 30 års erfarenhet i ryggen kan vi lugnt säga att vi kan det här med kommersiella fastigheter! – Industriförmedling

Förändring med igenkänning

Förändringen kommer kanske inte att märkas så mycket utåt sett till en början. Skyltarna med den blå loggan på vit bakgrund har man sett i princip överallt under så många år att det är svårt att byta ut den rakt av. Vi kommer att leva med dem ett tag, möjligen i en mörkare blå ton i loggan och med någon modifiering!

Däremot är det mycket annat som kommer att se annorlunda ut i marknadsföringen. En ny hemsida är på gång och materialet upptill får sig en uppfräschning! Tillsammans med allt annat material som också får sig ett lyft lagom till 5-årsfirandet!

Just nu jobbas det på för fullt på alla håll och kanter för att hinna färdigt till sammanslagningen. Det är mycket som ska på plats innan juli och vi har kavlat upp ärmarna!
/Jessika på Bostad&Co

Industri & Fastighetsförmedling är en välkänd och etablerad aktör på marknaden,
– din trygghet och kontakt till Halmstads stora nätverk av företagare!
Vår expertis och genuina engagemang hjälper dig till en trygg och god investering!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.