Jörgen Persson bläddrar i sin biografi med det egna porträttet på framsidan "Den snälla Världsmästaren" av Jens Fellke och Helena Egerlind.

Den snälla världsmästaren Jörgen Persson

Att vara snäll kan ta dig ända till toppen, se bara på Jörgen Persson – en legend inom bordtennis, bosatt i Halmstad sedan sjuårsåldern, men lika hemma på gatorna i Kina! Han har alltid fått höra att han är för snäll för att vinna de stora titlarna, själv har han kontrat,
-Jag är den jag är. Man behöver inte vara mesig för att vara snäll eller cool bara för att man är bra. Jag är den som jag alltid har varit, mig själv. 
Ord värda att sprida till vartenda hjärta i varenda unge där ute!

Att idrott ligger oss varmt om hjärtat är ingen hemlighet. Idrott förenar, inspirerar och bygger mening, skapar sammanhang och öppnar hjärtan! Vi är därför superglada att kunna inleda 2019 med att ge Jörgen Perssons bok ”Den snälla världsmästaren” i gåva till våra säljare och köpare!

Boken är en biografi skriven av Jens Fellke och Helena Egerlind, och handlar om Jörgens fantastiska karriär som bordtennisspelare. Ödmjukt berättar Jörgen att det var en coffee table book han ville ge ut om det skulle bli en bok överhuvudtaget, rikligt broderad med illustrerande bilder och berättelser ur livet, för en vanlig biografi kände han sig lite för ointressant för. Under flera år arbetades boken fram och det är en synbart stolt Jörgen som nu håller i resultatet! Med tanke på att boken sålt långt bättre än förväntat sedan releasen i slutet av november har det bevisats att intresset för Jörgen trots allt var högt och att beslutet att släppa boken var rätt!

När jag frågar Jörgen om vilka delar i boken han vill plocka ut som guldkorn har han svårt att välja. Han bläddrar i boken som pryds av hans porträtt, ler och minns. Kanske starten där på Vallås i tidiga barnaår? Första guldet? Stycket om de interna striderna i bordtennistruppen? Han hänvisar till slut till att jag nog får läsa och välja själv, vilket jag ska göra! Och nu som sagt ska våra säljare och köpare få göra detsamma, vi har en hög signerade böcker som väntar på läsare här på kontoret! 😀

/Jessika på Bostad&Co

Bilder: Jessika Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.