About

Det är viktigt att man trivs hemma. Hemma där man har sitt tak över huvudet och dit man längtar när man tänker ”hem”. Vi finns här för alla er som behöver eller längtar till en ny bostad.
.
Vi har en ny blogg som uppdateras från 2020 – besök oss gärna där på bostadco.se/blogg
Båda bloggarna syftar till att inspirera dig som vill ha tips på bostäder och inredning, vi reflekterar över marknaden och berättar om sånt som vi tror du kan vilja veta. Berätta gärna för oss vad du vill att vi ska skriva om!
.
Bostad&Co är en fristående mäklarbyrå i Halmstad och alla fastighetsmäklare hos oss är delägare i företaget. Det gör oss lite mer engagerade i allt som händer hos oss. Vår värdegrund är enkel och lyder ”Mer än bara en bostadsaffär”. Vi tar oss tid i alla våra möten så att du som möter oss ska kunna känna dig trygg med att du får svar på alla dina frågor och att inget lämnas åt slumpen. Vi vill gärna lära känna dig, för på det sättet kan vi hjälpa dig bättre!
 .
Att köpa och sälja något så viktigt som en bostad bygger på förtroenden. Förtroende för att säljaren uppger inte bara allt det positiva med sitt hus, utan även bristerna. Förtroende för att köparen tänker fullfölja det han lovar. Förtroende för att mäklaren fungerar som en medlande part mellan de två. Det är viktigt att förstå att Bostad&Co inte är den part som säljer huset. Vår roll är att hjälpa säljare och köpare att komma överens om villkoren i en husförsäljning. Med den erfarenhet vi besitter kan vi komma med värdefulla råd och tips till båda parter, så att bostadsaffären blir den bästa för alla.
 .
Känn dig alltid välkommen in för att prata boende över en kopp kaffe eller te hos oss, vi finns här för dig!
.
Mer om oss hittar du här: www.bostadco.se
.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.