Bild på kök av Fredrik Andersson på xcLens

Same same but different – ett köks förvandling!

När man får förmånen att sälja många lägenheter i samma område slås man av hur olika de är i sina likheter ändå! Det är mycket som spelar in när det kommer till stilen på ditt kök. Jämför bilderna som vi samlat ihop för att visa hur intrycken förändras med olika ytskikt och inredning! Extra bra för dig som står i begrepp att förändra tänker vi! 

I nedan bilder har man valt ganska likt när det kommer till färgen på stänkskydd. Notera därför vad färgen på kapitalvaror och bänkskivor bidrar med! Och matta – med eller utan?

 

Nissabog5-HiRes-003

Rött, vitt, svart eller grått stänkskydd? Och vilken form ska plattorna ha? Ska luckorna vara i ek eller vitt, och isåfall blank eller matt färg? Besluten är extra viktiga då man inte byter kök så ofta…

 

Även här ser vi olika varianter på kakel och luckor, men också möbler och piff som gör skillnad i stilen såklart! Notera även vad som händer när man sätter upp vitrinluckor istället för den stängda varianten…

Svart, vitt eller rött?

Färgen på väggarna gör stor skillnad, liksom möblerna i ett rum. Vilken stil föredrar du?

Nissabog2-HiRes-034

Hoppas vi med dessa enkla exempel visat hur stor påverkan alla dina val gör i ett kök! Det är också ett rum vi inte gör om så ofta, vilket gör valen viktigare. Men kom ihåg: även efter det att du (eller någon annan) har valt kökets inredning får möbler och piff en stor betydelse för helheten! Lycka till med dina val där hemma!

Blir du nyfiken på ett badrums förvandling hittar du det inlägget här! 

/Jessika på Bostad&Co

Bilder: Fredrik Andersson på xcLens. Alla bilder är tagna i samband med tidigare förmedlingar.

Ps. Du har väl inte missat inlägget med kökstrender 2018? Vi har besökt JKE Design för att spana lite på deras fina kök!! Läs om det här! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.