blommor gör underverk för inredningen

Styling inför försäljning?

De allra flesta vill visa upp sin bostad från sin bästa sida inför en försäljning, eftersom detta gör att fler blir intresserade av att köpa den (eller någon över huvud taget) och kanske till och med kan tänka sig att lägga ett bud extra för att få den! Men hur gör man då?

Det är lite som när man säljer bilen och ser till att den är tvättad och städad. Man kan ju göra det själv, lägga lite tid. Kanske sätter man in en doftgran. Eller så har man inte tid, kunskap eller de rätta putsmedlen, så man lämnar på rekond. För man vill ju ha den såld. Och ibland behöver man hjälp.

På samma sätt tänker vi att den som säljer sin bostad ibland behöver hjälp. Det är stor skillnad på hur man upplever en bostad på foto och i verkligheten, och det är också en stor skillnad på hur man upplever en bostad som man bara besöker och en som man ska kunna tänka sig att köpa.

Före- och efterbild av styling av sovrum!

Vi har en professionell fotograf som tar bilderna till våra beskrivningar – för att visa bostaden på bästa sätt! Och det är därför vi nu inlett ett samarbete med en stylist/inredare som är på plats innan eller vid fotografering – för att fotografen ska kunna ta bilder som visar bostaden på bästa sätt.

Det handlar sällan om att måla om och byta ut inredning utan mer om att rensa upp, öppna upp och skapa möjligheter för intressenterna att se sig själv och sina möbler i bostaden!

Före- och efterbilder av en styling av vardagsrum.

Vi bjuder därför nu på första konsultationen med Sophie Interiors så att du själv kan avgöra om du vill pricka av den checklista med tips som du får vid besöket, eller om du vill anlita henne till att fixa allt åt dig!

På fredag kommer Sophie att presentera sig närmare i ett första blogginlägg i en serie som kommer att publiceras i bloggen varje fredag under tagen ”Veckans Sophie”.

Före- och efterbilder av styling av kök!

Sophie Ingelsten kan äntligen titulera sig som Certifierad Inredare & Homestagingkonsult efter ett par års studier! Hon är en Kalmartjej från början men är bosatt i Halmstad sedan ca två år tillbaka. Efter att ha flyttat runt en hel del utomlands med sin fotbollsspelande make förälskade hon sig i västkusten & Halmstad, då de spenderade många somrar i hennes svärföräldrars sommarstuga i Haverdal.

Sophie är mamma till tre barn och tillbringar allra helst tiden tillsammans med sin familj. Hon har stått på scen under många år och sjunger mer än gärna och hittar hon tid spelar hon gärna tennis och lite golf emellanåt.

Som enormt inredningsintresserad lever hon nu ut sin dröm genom företaget Sophie Interiors och vi tycker att det ska bli kul och spännande att vara med på resan!

Före- och efterbilder av styling av vardagsrum och tvättstuga!

*Bilderna i det här fallet är tagna av vår fotograf Fredrik Andersson på xcLens vid ett annat tillfälle och har stylats av ägare och Bostad&Co, men visar principen av vad du kan göra själv eller få hjälp med. Bostaden stylades efter en längre tid ute på marknaden utan intressenter, och såldes sedan snabbt! 

En reaktion på ”Styling inför försäljning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.