Vi vill inspirera!

Vi har startat en blogg och vi har inspirationskonton på Instagram, Pinterest och Houzz. Allt för att finnas där för dig i ett forum du gillar!

För oss handlar det om att du ska trivas där du bor och att vi vill inspirera dig där du är. Oavsett om det innebär att du byter bostad eller inte. Vill du byta hjälper vi dig på bästa sätt! Vår nya blogg handlar om hemlängtan, bostäder och inredning!

Vad är viktigt för att du ska känna dig hemma? Doften av nybakt bröd och en fika med vännerna? Fina detaljer i inredningen eller mysiga kuddar och tyger? Blomsterdekorationer eller snittblommor varje fredag? Vi vill fylla bloggen med inlägg som du gillar – och vi tänker ta hjälp av proffs på vägen dit! Häng med oss vettja!

Detalj- och interiörbilder står i fokus när Bostad&Co inspirerar på Instagram, Houzz och Pinterest

Missa inte att följa de konton som passar dig bäst. Vi försöker finnas där du finns!

Vi vågar påstå att vi är Halmstads mest sociala mäklare då vi samlat på oss konton på Instagram, houzz, Pinterest, Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, YouTube och på egen hemsida och i denna blogg – överallt heter vi bostadco. Houzz är sist ut i samlingen och vi har inte hunnit fylla på med så många bilder där än – men vi strävar mot ett innehåll likt det vi har på Pinterest, som vuxit sig stort med tiden! Instagram känns mer och mer inarbetat och nya följare tillkommer dagligen! Det är kul tycker vi!

Vi är alltid intresserade av att veta vad du tycker och vad du inspireras av! Hör av dig!

Må så gott!

/Jessika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.