Drömmen om ett skåp

Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att bli nöjd. Med mitt stora intresse för inredning är vårt hem i ständig förändring. Men det är ju också bland det bästa jag vet. Att ändra om. Att möblera om. En lampa hit. Och en tavla dit. Många gånger får jag en bild som fastnar i mitt huvud och den här gången så var det ett stort svart skåp som jag så tydligt såg framför mig. Nu handlade det bara om att hitta det…

Jag letade överallt utan något lyckat resultat. Mitt skåp verkade bara finnas i mitt eget huvud. Tills jag en dag besökte Halmia Loppis och såg att där stod det ju! Mitt skåp!

För de flesta såg det nog lite sorgset ut, men efter lite färg och en hel del kärlek så blev det precis så som jag ville ha det! Nu tronar det stolt i vårt vardagsrum. Tänk vad lite färg och en del fantasi kan åstadkomma ändå. Frågan är bara hur länge det får stå kvar…innan jag får en ny bild på näthinnan!

Skåpet isärmonterat inför rengöring i väntan på målning!

Grundarbetet är viktigt när man målar om ett skåp. Rengör, slipa, rengör, måla, slipa, rengör, måla, slipa, rengör, måla! Det är väl värt alla momenten!

Före- och efterbilder på skåpet som målats i svart och inretts med kärlek!

Skåpet på Halmias Loppis vs Skåpet ommålat och inrett! Vad tycks?

KRAM // Sophie

– FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM UNDER @SOPHIEINTERIORS.SE 

Sophie Ingelsten kan äntligen titulera sig som Certifierad Inredare & Homestagingkonsult efter ett par års studier och hon har under hösten inlett ett samarbete med Bostad&Co.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.