Ett själavarmt möte med säljaren Curt

Fredag 26 januari var en sån där vårdag som kändes ända in i själen, den gav en försmak av det som komma skall. Om nu sedan våren blir tidig eller sen får tiden utvisa, den har lovat att komma i alla fall. Att en sådan dag också få träffa och fotografera Curt Haglund på Nissastrand gav en extra dimension till det som redan innan var bra – ett själavarmt möte!

Nöjd säljare på Nissastrand

Vår Henric Johansson har nyligen förmedlat Curt Haglunds lägenhet på Nissastrand i Halmstad. Curt tog lite extra hjälp av SOPHIE Interiors för att göra iordning lägenheten inför försäljningen och allt resulterade i en snabb förmedling som alla är nöjda med.

Nu ska han flytta till Höganäs, för det är där barn och barnbarn bor och Curt vill bo nära. Det har varit en hel del flyttar genom åren och stora delar av livet har levts utomlands. Reser gärna gör han fortfarande men till vardags hör aktier och blommor till de största intressena. Odlingarna har blivit mindre sedan han lämnade huset och trädgården för många år sedan, men på balkongen övervintrar han sina krukor. Att Curt bär ett rikt liv med många erfarenheter förstår man snabbt. Han är en man skulle kunna lyssna till länge. Men inte den här fredagen. Nu är han på väg till sin gode vän. Kanske ska de gå på bio! Själv tar jag en promenad längs Nissastrand och njuter av våren mitt i vintern. Av värmen inom och utom. Eftersom jag har kameran med mig blir det en del bilder..

curthaglund_blogg

Curt Haglund om Bostad&Co

”Bostad&Co är ett härligt gäng som man får se upp till. På flera sätt. Jag har följt marknaden för bostadsrätter på Nissastrand  under ganska lång tid och tror att Bostad&Co är marknadsledande i området. Främst tronar Henric. 

 Jag har känt Henric i sex år. När jag skulle välja mäklare för försäljning av min bostadsrätt på Nissastrand, så var Bostad&Co det självklara valet. Att välja en mäklare man litar på är viktigt. Jag skall flytta till Höganäs. 

 Hur det gick? Henric sålde lägenheten före visning. Både köparen, jag och Henric var supernöjda, det blev WIN-WIN. Tack Henric!”

Curt Haglund, ser ut som en nöjd säljare Nissastrand

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.