Ballongsläpp

Hej Sverige! Låt oss fira livet! Och nationaldagen förstås.

Det är roligt att fira saker.

Saker vi på Bostad&Co firar denna ljuva junimånad:

  • Vi firar Sveriges Nationaldag med en ledig dag och känner tacksamhet över att få bo i denna underbara stad i detta underbara land där vi får tycka, tänka och vara som vi vill. Även när andra ibland misstycker.
  • Vi firar att vi fyllt hela 3 år. Det känns både som att vi startat upp igår som att vi funnits för alltid. Väletablerade är vi hur som haver och det känner vi också tacksamhet inför.
  • Vi firar att Henric fyllt 35 i helgen. Vi brukar skämta om att han knappt är torr bakom öronen, men hans stora kunskap och erfarenhet måste ju betyda att han är det ändå.
  • Vi firar att Kalles son tar studenten. Utöver att hans vuxenliv liksom startar på allvar nu påminner vi oss själva om att vi går in i nya faser hela tiden. På kontoret är vi redo för att kavla upp ärmarna för att förbättra mäklartjänsten ytterligare. Mer om det framöver.
  • Vi firar även våras andra barn att de fått möjligheten och klarat ytterligare ett år i skolan och att sommarlovet nu börjar.
  • Vi firar att sommaren är här med en kväll tillsammans och gläds åt att vi trivs och arbetar så bra ihop!
  • Vi firar slutligen midsommar innan juni blir juli!

Så ni ser – vi har mycket att fira på vårt kontor och vi ser till att försöka göra det i vår vardag också. Vår vardag skiljer sig lite från en vanlig 8-17-vardag då våra dagar är långa och då veckorna ibland har sju arbetsdagar och sällan mindre än sex. I den vardagen är det viktigt att stanna upp och njuta av ett träningspass, något gott i ett glas, en längre eller kortare resa, ett restaurangbesök… vi firar livet så ofta vi kan! Kanske beror det lite extra på att våra säljare och köpare ofta firar och gör oss påminda om att vi också ska det!?!
Hur och vad firar du?

Ha ett riktigt härligt nationaldagsfirande! 🙂

/Jessika på Bostad&Co

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.